DEBUG MODE

Ask and ye shall receive.

Moderators: happywaffle, arclight

DEBUG MODE

Postby acrouch » March 22nd, 2010, 2:45 pm

Anyone else getting this message every once in a while when you try to submit a post?

Could not connect to smtp host : 110 : Connection timed out

DEBUG MODE

Line : 111
File : smtp.php
User avatar
acrouch
 
Posts: 3018
Joined: August 22nd, 2005, 4:42 pm
Location: austin, tx

Postby Aden » March 22nd, 2010, 9:14 pm

yes.
http://www.artofchange.com
Change is inevitable. Progress is not. Discover the difference YOU can make.
User avatar
Aden
 
Posts: 2543
Joined: October 3rd, 2006, 10:06 am
Location: Austin, TX

Postby Aden » March 22nd, 2010, 9:14 pm

Except I didn't that time...
http://www.artofchange.com
Change is inevitable. Progress is not. Discover the difference YOU can make.
User avatar
Aden
 
Posts: 2543
Joined: October 3rd, 2006, 10:06 am
Location: Austin, TX

Postby dirty baby » March 22nd, 2010, 10:51 pm

yes
User avatar
dirty baby
 
Posts: 200
Joined: September 10th, 2008, 9:13 pm

Postby bradisntclever » March 22nd, 2010, 11:37 pm

I think everyone is experiencing it. I've tried sending PMs to Bob and even an e-mail or two. If anyone (*cough* Mo *cough*) can reach him, I would greatly appreciate it.
User avatar
bradisntclever
Site Admin
 
Posts: 1747
Joined: February 27th, 2007, 2:25 am
Location: Brooklyn, NY

Postby Marc Majcher » March 23rd, 2010, 3:15 am

The machine that serves the mail is down - the fan (or possibly, but not probably, the power supply) went TU, and now the box won't turn back on. Stuff is being addressed, but Bob is in Chicago, and the box is at the Bob'n'Mo house here, so it's harder. But he's on it, rest assured.
The Bastard
Improv For Evil
"new goal: be quoted in Marc's signature." - Jordan T. Maxwell
User avatar
Marc Majcher
 
Posts: 1621
Joined: January 24th, 2006, 1:40 am
Location: Austin, TX

Postby Munga » April 10th, 2010, 10:49 am

I'm getting DEBUG messages whenever I try to send a PM. The PMs are staying in my Out box, not going into the Sent box. I know some other people addressed this in a Maestro thread a few weeks ago.
User avatar
Munga
 
Posts: 617
Joined: May 28th, 2008, 3:16 pm
Location: Austin, TX

Postby York99 » April 10th, 2010, 11:16 am

I was just about to post about that. I get it, too... but it's still posting my posts.
"Every cat dies 9 times, but every cat does not truly live 9 lives."
-Bravecat

Image
User avatar
York99
 
Posts: 1998
Joined: April 12th, 2006, 8:47 am
Location: There

Postby bradisntclever » April 10th, 2010, 7:16 pm

Bob is aware of the problem and working to fix it.
User avatar
bradisntclever
Site Admin
 
Posts: 1747
Joined: February 27th, 2007, 2:25 am
Location: Brooklyn, NY

Postby SarahMarie » April 16th, 2010, 11:45 am

Hurray! Thank you Bob and all others!
Instructor - Improvisor - Pixie - General Manager
http://www.theinstitutiontheater.com/ --- http://sarahmariecurry.com/
User avatar
SarahMarie
 
Posts: 1152
Joined: February 24th, 2009, 12:02 pm
Location: Austin, Tx

Postby sara farr » April 17th, 2010, 2:11 am

Hey Bob et al,

I'm still getting the buggy warnings after my posts. Fyi.

Also, FYI, I love that we have these forums and GREATLY appreciate those who keep them up and running! MUCHO MUCHACHO!

Could not connect to smtp host : -1074944412 :

DEBUG MODE

Line : 111
File : smtp.php
User avatar
sara farr
 
Posts: 3080
Joined: August 14th, 2005, 9:49 pm
Location: ATX

Postby bradisntclever » April 17th, 2010, 4:15 pm

sara_anm8r wrote:Hey Bob et al,

I'm still getting the buggy warnings after my posts. Fyi.

Also, FYI, I love that we have these forums and GREATLY appreciate those who keep them up and running! MUCHO MUCHACHO!

Could not connect to smtp host : -1074944412 :

DEBUG MODE

Line : 111
File : smtp.php


EVERYONE is still receiving them. This is not a unique problem. I'll make a post when there appears to be a solution. Until then, expect to continue seeing the error message. Your posts will still show up on the board, it's just an issue with one of the mail servers. I don't have access to deal with it, but those who do ARE looking into the problem.
User avatar
bradisntclever
Site Admin
 
Posts: 1747
Joined: February 27th, 2007, 2:25 am
Location: Brooklyn, NY


Return to Help Desk

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron